| Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. | |
|
|
Autor | Teade |
---|
JadeDuerreDeadgirl
Postituste arv : 15 Registration date : 11/09/2007
| Pealkiri: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:00 pm | |
| Jade tuli järve äärde ning ta tundis kui külm juba õues on. Tüdruk hõljutas ennast õhku ning libistas jalanõud jalast ja läks paljajalu järve vee peale kõndima. Ta kõndis vee peal ja hakkas naerdes keerutama end kuid ta ei pannud tähele kui kiirest ta ennast keerutas ja sellest tekkis veeorkaan mis oli tüdruku ümber ,ega liikunud kuhugi. Tüdruk ei teinud sellest välja. | |
|
| |
Harry Potter
Postituste arv : 1558 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:04 pm | |
| Harry tuli järve äärde ,et näha kas kedagi seal ringi ka liigub. "Tsau. Ma olen Harry" ütles ta võõrale tüdrukule keda ta oleks justkui kohanud. | |
|
| |
JadeDuerreDeadgirl
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:06 pm | |
| Tüdruk ehmastas ning orkaan vajus laiali. "Tsau" ütles ta naeratades ning lausus. "Mina olen Jade" ning läks hõljudes poisi juurde ja langes tema ette maa peale. | |
|
| |
Harry Potter
Postituste arv : 1558 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:07 pm | |
| "Meeldiv tutuvuda." ütles ta altkulmu kortsutades ja lausus. "Ma oleks nagu sind kohanud kusagil" ütles ta ning naeratas siis temale. | |
|
| |
JadeDuerreDeadgirl
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:16 pm | |
| "Vaevalt" ütles tüdruk õlgu kehitades ja naeratades. | |
|
| |
Harry Potter
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:18 pm | |
| "Okey." ning naeratas samuti vastu. "Sa oled päris kena" ütles ta tüdrukule ning vaatas tüdruku helesiniseid silmi. | |
|
| |
JadeDuerreDeadgirl
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:21 pm | |
| "Aitähh" ütles ta ning naeratas imekenale poisile. | |
|
| |
Harry Potter
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. Kolm Sept 12, 2007 2:22 pm | |
| "Täna sul juba plaanid tehtud? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. | |
| |
|
| |
| Sügistuulega niisama liival istumas ja vett vaatamas. | |
|