| Kooli sõitmas | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Kooli sõitmas Reede Juul 27, 2007 3:19 pm | |
| Nic astus läbi posti ja jõudis platvormile 9 3/4. Ta jättis vanematega hüvasti ja sisenes rongi, kohvreid järgi vedades. Ta vaatas kupeedes ringi ja sisenes lõpuks ühte, mis oli tühi. Ta lükkas oma kohvrid üles riiulile ja istus pingile. Tüdruku kass ronis talle sülle ja Nic ta avas raamtu, süvenedes sellesse. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Reede Juul 27, 2007 8:11 pm | |
| Kyra jättis vanematega hüvasti ning vedas oma kohvrit suurte raskustega mööda koridoris lobisevatest õpilastest, kes oma järjekordse suve tegemisi arutasid. Tüdruk lülitas enda kõrvad selle kära eiramiseks välja ning rühkis otsustavalt edasi. Paljud kupeed oli juba täis ning leidnud, et tühja kupeed ta enam ei leia, tõmbas neiu ühe kupee ukse, kus istus raamatut lugev tüdruk, lahti ja küsis vabadele istmetele osutades: "Tere. Kas need kohad on vabad?" |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Reede Juul 27, 2007 11:06 pm | |
| "Loomulikult" sõnas Nic rõõmustades, et ta ei pea pikka reisi üksi läbi sõitma. Ta tutvustas end sisenevale tüdrukule: "Nicolette Carter Gryffindorist." Nic võttis oma laiutava kassi istmelt ära ja pani oma sülle. Seejärel sulges ta raamatu ja paitas nurruvat kassi. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Laup Juul 28, 2007 9:55 am | |
| Kyra naeratas. "Kyra Brown, Ravenclaw," tutvustas end ka tüdruk. Kyra lükkjas oma raske kohvri istekohtade alla ning istus selle kohale, akna juurde. Tüdruk toetas end seljatoe vastu ning surus maha ühe järjekordse haigutuse - ta oli pidanud päris vara tõusma. Nüüd enda reisikaaslast lähemalt silmitsedes langes tüdruku pilk ka kassile. "Kui armas! Mis ta nimi on?" uuris tüdruk kassi piieldes. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Laup Juul 28, 2007 1:02 pm | |
| Nic tõstis pilgu Indrek Hargla ulmeromaanist ja vaatas oma kassi. "Ta on Feles." ütles Nic Kyrale. "Mis loom sul kaasas on?" küsis ta seejärel suure huviga. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Laup Juul 28, 2007 6:51 pm | |
| Huvitav nimi, nentis Kyra mõtteis. "Mul polegi looma kaasas," vastas ta tüdruku küsimuse peale. Oskamata midagi muud öelda, vaatas tüdruk taas Feles´t. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Laup Juul 28, 2007 9:59 pm | |
| "Miks sa siis kedagi kaasa ei võtnud.?" küsis Nis imestunult, sest ta polnud veel kedagi kohanud, kes poleks sigatüükasse looma kaasa võtnud. "Kas sulle ei meeldi loomad?" |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Püh Juul 29, 2007 10:49 am | |
| Kyra vaikis hetke enne vastamist. "Mul oli kodus vaid kaks papagoid - need on tegelikult mu vanema venna omad. Ta jättis kodust lahkudes need mulle, aga kuna ma nüüd Sigatüükas olles nende eest hoolitseda ei saa, võttis ta nad kooli ajaks taas enda kätte," jutustas tüdruk, jättes mainimata venna kodust lahkumise põhjused ja papagoide saamisloo. "Ja mu emale ei meeldi tegelikult loomad - seepärast pole meil kodus ka mingit muud looma. Liiatigi ei ostetud mulle siia tulekuks kedagi." Kyra vaatas aknast välja ning mõtles, kuidas ta vennal võib minna. Ta lubas mulle homme selle raamatu ju saata, mis ma tema juurde unustasin... ja samuti lubas ta palju kirjutada. "Ahjaa, koeri ma kardan," lisas neiu kerge muigega. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Püh Juul 29, 2007 11:17 pm | |
| "Kahju, et sul looma pole. Need on mõnel raskel hetkel seltsiks" sõnas Nic mõtlikult. "Aga võibolla, ongi ilma parem" lisas tüdruk seejärel mõtlikult. "aga kas sa tahaksid üleüldse endale looma?" Küsis Nic lõpuks.
Viimati muutis seda (Teis Aug 07, 2007 8:40 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Juul 31, 2007 10:12 am | |
| "Tahaks küll," vastas Kyra muigega. "Näiteks kassi, aga temaga on nii palju tegemist. Vanemad on kogu aeg öelnud, et ma alguses hoolitseksin oma looma eest, aga hiljem tüdinen ära. Aga papagoid panid neil suu kinni." Tüdruk naeratas. "Muidu tahaks endale täiega mammutit ja kaelkirjakut, aga see on vist suht mõttetu lootmine," lisas neiu kupees ringi vaadates. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Juul 31, 2007 3:45 pm | |
| "Mammutit?" sõnas Nic veidi üllatunult. "Ma pole iial mõelnud mammutist või kaelkirjakust koduloomana. Kuid tegelikukult võiks see päris huvitav olla." Nic mõtles pikalt selle üle ja jõudis lõpuks otsusele, et mammut võiks täitsa vahva koduloom olla. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Juul 31, 2007 5:44 pm | |
| "Oleks jah," lausus Kyra kõvera muigega. "Aga kahjuks teostamatu." |
|
| |
Lizzie Hardway
Postituste arv : 28 Age : 32 Location : Slytherin 5.Klass Registration date : 07/08/2007
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Aug 07, 2007 3:53 pm | |
| Rongi väljumiseni oli veel 5.minutit aega. Lizzie jättis oma ema ja vennaga hüvasti ning sisenes siis rongi. Ta taris oma kohvreid ühe kupee juurest teise juurde. Peaaegu et ühtegi vaba ei olnud. Lõpuks leidis Liz kupee , kus oli ainult kaks inimest. Liz tegi kupee ukse tassakesi lahti. "Kas võin ühineda?" küsis Liz siis rahuliku , kuid endas kindla häälega. "Kõik teised kupeed on juba täis" lisas tütarlaps veel ning vaatas siis kahe tüdruku poole , kes kupees olid. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Aug 07, 2007 8:42 pm | |
| "Loomulikult võid" sõnas Nic rõõmustades, et keegi veel tuli. Ta tutvustas end: "Nicolette Carter, Gryffindori peatüdruk" Nic paitas kassi ja vaatas, kuidas rong aeglaselt perroonist kaugenes. Varsti olid nad kohal. |
|
| |
Lizzie Hardway
Postituste arv : 28 Age : 32 Location : Slytherin 5.Klass Registration date : 07/08/2007
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Aug 07, 2007 8:45 pm | |
| Lizzie muigas kavalalt ning sisenes siis kupeesse. Ühe käe otsas oli tal kohver ja teisega hoidis ta linnupuuri. Tütarlaps tõstis kohvri ülesse resti peale ning istus siis tüdrukute juurde. "Lizzie Hardway" tutvustas Liz ka ennast. "Maja ma veel ei tea" lisas ta ning naeratas kergelt. Peagi pööras ta pilgu teise tüdruku poole , et too end tutvustaks. "Mitmendat aastat te olete?" küsis Liz siis ning jäi küsiva pilguga koolikaaslasi vaatama. | |
|
| |
Kyra Brown.
Postituste arv : 2 Age : 31 Location : Ravenclaw 5.Klass Registration date : 07/08/2007
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Aug 07, 2007 10:52 pm | |
| Kyra naeratas Lizziele. "Kyra Brown, Ravenclaw, 5. klass," lausus ta lõbusalt. | |
|
| |
Lizzie Hardway
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Teis Aug 07, 2007 10:59 pm | |
| Lizzie naeratas seepeale. Temaga olid kupees väga toredad ja sõbralikud inimesed. Lizzie'le ei meeldinud vaikus , mis kupees juba mõnda aega oli. "Kust te pärit olete?" küsis Lizzie siis , teema jätkuks. Ta vaatas hetkeks aknast välja , kus maapind vuhises mööda , kuid mõne hetke pärast suunas ta küsiva pilgu tüdrukutele. | |
|
| |
Kyra Brown.
Postituste arv : 2 Age : 31 Location : Ravenclaw 5.Klass Registration date : 07/08/2007
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Kolm Aug 08, 2007 11:18 am | |
| "Ma olen kogu elu Inglismaal elanud. Tegelikult olen ma pooleldi prantslane, ema poolt ja pooleldi hispaanlane, isa poolt," lausus tüdruk mõtlikult. "Mul on selline... naljakas nimi ka tänu emale," lausus ta naeratades. "Ta nimi on Kida ja ta tahtis mulle midagi riimuvat. Vanemal vennal on rohkem vedanud. Ta nimi on Michael. Lõpetas eelmisel aastal Sigatüüka." Tüdruk vakatas hetkeks piinlikust tundes. Talle oli jälle peale tulnud mingisugune lobisemisvajadus. Lootes, et see kedagi ei häirinud, vaatas tüdruk nüüd natukene tagasihoidlikumalt kupees ringi, justkui see oleks mingisugune vaatamisväärsus. | |
|
| |
Lizzie Hardway
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Kolm Aug 08, 2007 6:22 pm | |
| Lizzie naeratas sõbralikult. "Su nimel pole häda midagi" lausus ta siis ning muigas. "Sul on vähemalt mõnes mõttes eriline. Minul on aga kõige tavalisem nimi , mis üldse olla saab" lausus Liz siis ning pööras pilgu aknast välja. | |
|
| |
Katie Bell
Postituste arv : 1 Age : 29 Registration date : 10/08/2007
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Reede Aug 10, 2007 6:05 pm | |
| Katie siseneb tasakesti nende kupeese ja küsib ''Tohib teie juurde istuda,mujal on kohad täis ja ma vist peaksin muidu istuma lihtsalt kuhugi maha??'' Siis jääb Katie vait ja ootab vastust. | |
|
| |
Harry Potter
Postituste arv : 1558 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas Esm Aug 13, 2007 9:42 am | |
| OT: Katie mul sulle üks palve.. Vaata sa kirjutad ,et : Katie siseneb tasakesti nende kupeese ja küsib ''Tohib teie juurde istuda,mujal on kohad täis ja ma vist peaksin muidu istuma lihtsalt kuhugi maha??'' Siis jääb Katie vait ja ootab vastust. Aga sa kirjutad olevikus aga peab kirjutama minevikus sa kirjuta nii :Katie sisenes tasakesti nende kupeese ja küsis ''Tohib teie juurde istuda,mujal on kohad täis ja ma vist peaksin muidu istuma lihtsalt kuhugi maha??'' Siis jäi Katie vait ja ootas vastust. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooli sõitmas | |
| |
|
| |
| Kooli sõitmas | |
|