Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kirja saatmas.

Go down 
2 posters
AutorTeade
Külaline
Külaline

Kirja saatmas. Empty
PostitaminePealkiri: Kirja saatmas.   Kirja saatmas. Icon_minitimeReede Juul 27, 2007 3:20 pm

Kyra tuli öökullimajja kiri näpu vahel ning vaatas kõrgetel õrtel ringi. Tüdrukule jäi silma üks pruun kakk, kelle ta ka õrrelt enda käe peale kutsus.
Sidunud kirja Michaelile linnu jala külge, saatis tüdruk linnu ära.
Endamisi mõteldes jälgis neiu, kuidas lind päiksesse kadus.
Tagasi üles Go down
Lizette Hendow

Lizette Hendow

Postituste arv : 7
Registration date : 08/08/2007

Kirja saatmas. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kirja saatmas.   Kirja saatmas. Icon_minitimeReede Aug 10, 2007 11:51 am

Lizette sammus öökullimajja. Ka tema öökull ootas teda seal. Black lendas koheselt Liz'i käe peale ja vaatas siis tüdrukut. Liza pani Blacki tagasi puuri ning istus siis aknalauale. Tüdruk tahtis kirjutada oma parimale sõbrale Cathyle. Ta võttis taskust paberi ning pliiatsi ja alustas siis kirjutamisega.

Kallis Cathy!

Kahju, et pole saanud sulle juba pikka aega kirjutada. Nagu sa arvatavasti juba tead, siis olen ma Sigatüükas. Minu öökulli nimi on Black, temaga saada kiri mulle tagasi. Igaljuhul: Kuidas sul läheb siis seal Iirimaal kaa? Ja kas oled leidnud mõned sõbrad veeel(tean jah, et loll küsimus)
Ja palun küsi Hendrylt, et kas ta annaks mulle(saada siis koos kirjaga) selle keti, mille ta pidi mulle andma peale reisi, aga mina sõitsin ju enne ära. Igaljuhul loodan, et teil kõigil läheb seal hästi. Ja tervita kõiki klassiõdesid ka (eriti suured kallid muidugi Maryle ja Christine'le(sulle kaa)).

Ok lõpetan nüüd...
Ja kui sul aega on, võid mulle mõne pildi ka endast saata, onju...!

Jällekirjutamiseni,

Lizette Sigatüükast.

Tüdruk murdis kirja kokku ning kutsus seejärel Blacki. Ta sidus linnule kirja jala külge ning saatis ta teele. Varsti tüdruk väljus sealt.
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

Postituste arv : 1558
Registration date : 08/08/2007

Kirja saatmas. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kirja saatmas.   Kirja saatmas. Icon_minitimeReede Aug 17, 2007 2:11 pm

Harry sisenes ühte ruumi ning läks akna juures oleva laua juurde ning võttis siis taskust enda pildi mille ta oli joonistanud tarvilikus toas ning sidus nööriga kaku jala külge ning saatis selle Cho'le
Tagasi üles Go down
http://www.sigatyygas201.forum.co.ee
Sponsored content

Kirja saatmas. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kirja saatmas.   Kirja saatmas. Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kirja saatmas.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1