Lizette sammus öökullimajja. Ka tema öökull ootas teda seal. Black lendas koheselt Liz'i käe peale ja vaatas siis tüdrukut. Liza pani Blacki tagasi puuri ning istus siis aknalauale. Tüdruk tahtis kirjutada oma parimale sõbrale Cathyle. Ta võttis taskust paberi ning pliiatsi ja alustas siis kirjutamisega.
Kallis Cathy!
Kahju, et pole saanud sulle juba pikka aega kirjutada. Nagu sa arvatavasti juba tead, siis olen ma Sigatüükas. Minu öökulli nimi on Black, temaga saada kiri mulle tagasi. Igaljuhul: Kuidas sul läheb siis seal Iirimaal kaa? Ja kas oled leidnud mõned sõbrad veeel(tean jah, et loll küsimus)
Ja palun küsi Hendrylt, et kas ta annaks mulle(saada siis koos kirjaga) selle keti, mille ta pidi mulle andma peale reisi, aga mina sõitsin ju enne ära. Igaljuhul loodan, et teil kõigil läheb seal hästi. Ja tervita kõiki klassiõdesid ka (eriti suured kallid muidugi Maryle ja Christine'le(sulle kaa)).
Ok lõpetan nüüd...
Ja kui sul aega on, võid mulle mõne pildi ka endast saata, onju...!
Jällekirjutamiseni,
Lizette Sigatüükast.
Tüdruk murdis kirja kokku ning kutsus seejärel Blacki. Ta sidus linnule kirja jala külge ning saatis ta teele. Varsti tüdruk väljus sealt.