Lizzie Hardway
Postituste arv : 28 Age : 32 Location : Slytherin 5.Klass Registration date : 07/08/2007
| Pealkiri: Lizzie Hardway Teis Aug 07, 2007 3:15 pm | |
| ~Lizzie Hardway~
..::Sõbrad::.. Tuttav - Kusagilt tean sind! Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Hea sõber - Peaaegu alati valmis sinuga rääkima. Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saldused.. Parim Sõber - Oled Alati Olemas.
..::Armusuhted::.. Sisse Võetud - Oh jaa.. Flirtimine - Niisama ajaviiteks, kuid kes teab.. Praegune Poiss - Natukeseks ajaks.. Keelatud Armastus - Ära mitte vaatagi sinna poole! Üks Armastus - See Üks ja Õige
..::Vaenlased::.. Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Tüütu - Mingi suvaline pinisev putukas kõrvas. Ebameeldiv - Kui kohe kindasti pole vaja suhelda siis ei suhtle ka. Viha - tõsiselt nõme inimene.. Tõsine Viha - Tõsine üksteise jälestus ja viha.
Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon.
Nimi: Maja: Kes sa tahad olla: Miks:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harry Potter Gryffindor Sõber- Olen Alati Olemas. Sest sa mu sõber ju ~ sobib mulle.
Viimati muutis seda (Kolm Aug 08, 2007 6:19 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
Harry Potter
Postituste arv : 1558 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Lizzie Hardway Kolm Aug 08, 2007 4:18 pm | |
| Nimi: Harry Potter Maja: Gryffindor Kes tahad olla: Sõber- Olen Alati Olemas. Miks: Sest sa mu sõber ju | |
|
Lizzie Hardway
Postituste arv : 28 Age : 32 Location : Slytherin 5.Klass Registration date : 07/08/2007
| Pealkiri: Re: Lizzie Hardway Kolm Aug 08, 2007 6:16 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lizzie Hardway | |
| |
|