Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Järve ääres olles

Go down 
3 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

Järve ääres olles - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 8:49 am

"Ka ei midagi" ütles Hermione ning hakkas köhima."Ma olen vist külmetunud" lausus Hermy ning köhis uuesti.
Tagasi üles Go down
G

G

Postituste arv : 1225
Registration date : 08/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 8:53 am

"Siis ma arvan, et targem oleks olla sul puhketoas, kui siin,"nüüd vaatas Ginny järve poole.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 8:55 am

"See pole midagi hullu ja värske õhk teeks mulle ju head eks ole" ütles Hermy põikpäiselt.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:00 am

"Noh, eks sa ise tead, kus sul parem on,"ning seejärel pööras tüdruk taas oma pea maha.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:03 am

"Nojah.Ja ma pärast lähen puhketuppa, ma pean oma asjad ka kunagi ära viima" ütles Hermy ning hakkas oma asju pakkima kokku.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:07 am

Ginny noogutas ja ohkas. Tüdruk viskas seejärel pikali ja hakkas pilvi vaatama.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:08 am

"Kas sind vaevab miski et nii ohkasid?" küsis Hermione ning vaatas Ginnyle otsa.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:21 am

"Ei vaeva. Vägemalt ma arvan nii,"ütles Ginny, ise ikka taevasse vaadates.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:22 am

"Kuule käime Pomfrey juures ära ja siis teeme midagi lõbusat" ütles Hermione ning naeratas.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:25 am

"Lähme,"lausus Ginny ja ajas end seejärel püsti. Tüdruk hakkas vaikselt kooli poole sammuma, peatus ühe puu juures, ootas Hermy järgi ning kõndis siis edasi.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:26 am

Hermione kõndis naeratades järele."Mida teeks?" ütles hermione ning tegi kavala näo pähe.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:31 am

"Ma ei tea, kolame lihtsalt ringi ja mõtleme,"ütles Ginny naeratades ning vaatas siis Hermyle otsa. "Sul ei ole mingit soovi?,"küsis ta varsti ja kõndis edasi.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:35 am

"Ei.Ei ole ja kolamine on hea mõte" vastas Hermione ning kiirendas sammu.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 9:38 am

"Olgu,"ütles Ginny ning ka tema kiirendas veidike sammu.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:05 pm

Paar päeva hiljem.

Hermione tuli ratastooliga järve äärde sest lossis ta ei saanud õieti liikudagi.Kuid Hermione ei pannud tähele et ta kallaku poole ennast liigutab.Äkki märkas Hermy et ta liigub ratastooliga kiiresti vee poole.Tüdruk hakkas kiljuma ning peagi oli ta vees.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:07 pm

Ginny kuulis järve ääres kiljatust ning jooksis selle peale sinna. Nähes, et Hermy on vees, kiirendas ta sammu, kukkus, tõusis püsti ja jooksis edasi. Varsti oli ta vees, ning ujus Hermy poole.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:10 pm

Hermyl oli kopsud vett täis kuid ta üritas kalda poole rohkem ujuda.Lõpuks oli ta piisavalt madalal ning pani jalad maha."Ginny, ma seisan.Ma seisan!" ütles Hermione ning naeratas õnnest.Kuid järsku hakkas köhima ja suust tuli vett välja."Oeh" ütles Hermione ning naeratas edasi.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:11 pm

Ginny naeratas, sest Hermy seisis iseseisvalt püsti. Nüüd ujus tüdruk tagasi, ning läks seejärel Hermy juurde.
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

Postituste arv : 1558

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:12 pm

"Mis taga juhtus. Miks sa märg oled Hermione?" küsis harry ning vaatas tüdrukuid.
Tagasi üles Go down
http://www.sigatyygas201.forum.co.ee
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:12 pm

Kui Ginny oli kaldale jõudnud, kallistas Hermione teda ning säras õnnest."ma kukkusin vette aga ma saan nüüd jääle seista ja kõndida!" ütles hermione õnnelikult.
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:13 pm

Poiss ei saanud ikka aru ning siis läks nende juurde. "on sinuga kõik korras" küsis ta Hermylt ning jäi tüdruku vastust ootama.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:14 pm

.

Viimati muutis seda (Kolm Aug 22, 2007 1:16 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:15 pm

Ta sõitis iseseisvalt ratastooliga järve äärde ja arvatavasti sõitis sellest kallakust alla,"näidates poisile üht kallakut. Tüdruk kallistas Hermyt vastu. Nüüd tuli Ginny veest välja ning aitas ka Hermy sealt välja.
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitimeKolm Aug 22, 2007 1:15 pm

Poiss vaikis vaid ning sai aru ,et keegi ei tahtnud temaga rääkida ning ta läks eemale.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

"Jaa.Ma ei pea enam seal neetud ratastoolis olema!" ütles Hermy ning naeratas.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Järve ääres olles   Järve ääres olles - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Järve ääres olles
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-