Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
Pealkiri: Nukumajas. Püh Sept 02, 2007 7:37 pm
Ginny sisenes taas nukumajja. Tüdrukule jättis maja salapärase mulje ning ta tahtis sellest kohast natuke rohkem teada saada. Ginny vaatas hetkeks majas ringi ning istus seejärel hele-lillale diivanile.
Peagi sisenes nukumajja ja HErmione ning kõndis aeglaselt mööda koridori.Maja nähes meenusid talle sündmused selle majaga seoses.Hermione kõndis koridorist ära ja nägi Ginnyt diivanil istumas ja lausus "Tsau!Mis sa siin teed?".
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
"Tsau!,"hõikas tüdruk naeratades Hermyle, kes just sinna oli jõudnud. "Ma täpselt ei teagi, aga pisike huvi tekkis maja vastu. Ja mis sa ise siin teed?,"küsis Ginny Hermylt.
"Ma tulin siia selleks et ma hirmudest üle saada.Siin selles majas olid minu elu kõige jubedamad hetked" vastas Hermione ning vaatas seinal olevaid maale.
G