|
|
| Gryffindori puhketuba | |
| | |
Autor | Teade |
---|
Harry Potter
Postituste arv : 1558 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Teis Sept 18, 2007 6:50 pm | |
| "äkki lähed Pomfrey juurde?" ning vaatas Fleuri. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Teis Sept 18, 2007 7:20 pm | |
| "Ma arvan, et pole vaja" lausus Fleur ning tõstis pea põlvedelt. "Mul juhtub suht tihti nii. Küll varsti paha olek üle läheb.." ning langetas taas pea. Pärast paari vaikset sekundit lausus tüdruk poisile: "Ma hetkel suhteliselt igav kaaslane. Ega sa ei pea siin passima, kui ei viitsi.." |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Kolm Sept 19, 2007 3:02 pm | |
| HErmione sisenes puhketuppa lootes et ta oleks seal üksi.Tüdruk sulges vaikselt keeras ümber ning nägi et Harry ja Fleur on puhketoas.HErmy ohkas vaikselt ning kõndis tugitooli juurde.Tüdrukul oli käes kiri ning kohe kui ta maha istus avas ta kirja.Kui HErmione kirja läbi lugenud muutus ta kuidagi kurvaks ning oli ka murelik.Nimelt oli tema vanaemaga õnnetus juhtunud.KUid kirjas öeldi et ta ei tohi Sigatüükast lahkuda ja see muutis HErmione väga kurvaks.Ta tahtis minna Londinisse oma vanaema vaatama minna. |
| | | Harry Potter
Postituste arv : 1558 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Kolm Sept 19, 2007 6:42 pm | |
| Poiss vaatas siis veel korra Fleuri ning siis nägi ta ,et hermy sisenes ja ta ütles "Kuule mis on?" ning jäi ta poole vaatama. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Kolm Sept 19, 2007 7:08 pm | |
| Ka Fleur tõstis pea, kui Hermonie puheketuppa sisenes ning vaatas tüdruku poole. |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Kolm Sept 19, 2007 7:21 pm | |
| "Eem...Ei midagi.Miks küsid?"ütles ta kiiresti ning pani kirja tagasi ümbrikusse.Seejärel vaatas ta Harry ja Fleuri poole. |
| | | Harry Potter
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Nelj Sept 20, 2007 7:07 pm | |
| | |
| | | Külaline Külaline
| | | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Teis Sept 25, 2007 3:58 pm | |
| Fleur vaatas korraks akna poole, tõusis siis vaikselt püsti ning liikus ukse poole. "Ma lähen ära.." lausus ta Harryle ja Hermionele vaikselt ning astus puhetoa uksest välja, suunaga järve poole. |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba Teis Sept 25, 2007 4:04 pm | |
| HErmione ohkas vaikselt ja vaatas aknast välja. |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Gryffindori puhketuba | |
| |
| | | | Gryffindori puhketuba | |
|
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10 | Mine lehele : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|