G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Ginny pisike päevik xD. Kolm Sept 26, 2007 12:45 pm | |
|
Tervitusi nukumajast! Vahest on ikka täitsa hea üksinda passida ja elu üle järele mõelda Võinoh, kasvõi niisamagi üksina kuskil passida. Tean jah, et olen imelik, kuna ma tahan vahel täiesti üksina olla, aga tihtipeale tüütab ringihängimine ja trallitamine lihtsalt ära! Seamust pole tükk aega näinud. Ja ka teisi(näiteks Harryt, Roni jne...) pole sada aastata näinud. Harryga me lishtalt kokku ei satu... Roniga vahel ikka satub kokku, aga siis ka nagu eriti midagi ei tee... Hermyga siis lihtsalt passime kahekesi, vahel on seltskonnas rohkem inimesi... Aga jah, minuarust on ikkagi vahel üksinda olla super!!! Aga jah, see oli tegelikult Harry poolt õige tegu, et ta ma maha jättis, kuna ma ei oska õigesti käituda Nii arvan mina, aga eks igaüks otsustab ise enda elu eest...! Ja tegelikult ongi hea, kui kedagi hetkel minu kõrval pole(kuigi Seamus on, aga ta ei sega mind!), kuna mulle ei meeldi koguaeg kellegiga ninapidi koos olla
Okeiii, lõpetan kah, palju ma ikka siin oma üksi olemisest patran!
Ahjaa... Seda ka, et Hermy läheb jooksuvõistlustele Lähen ka sinna(ärge arvake, et jooksma, ma ei taha joosta!!!!)
Nüüd küll aitab! AITAB!
Ginnylt, kes on praegu üksinda | |
|
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| |