| Võistlustel ja niisama Londonis... | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:15 pm | |
| "Ma nägin jah..."ütles Ron ning keeras ümber seal oli üks teine vampiir kes kõndis nende poole."Ginny..vaata selja taha...HErmione vist hoiatas meid..."ütles Ron vaikselt Ginnyle. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:16 pm | |
| HErmione tiirutas nende kohal jälgides seda teist vampiiri...Seejärel läks ta ühe seina peale ning jäi ootama mis edasi saab |
|
| |
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:17 pm | |
| Ginny ehmus ja pööras sammuti ümber. Kuna vampiir nende poole tuli, taganes Ginny vaikselt, samal ajal hirmunult vampiiri jälgides. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:20 pm | |
| HErmione märkas et vampiir hakkab neid ründama ning ta hüppas alla otse nende ette. "Kiire?"küsis HErmione teiselt vampiirilt."Tule eest..nad on minu"vastas teine."Sinu?Mina olin siin ennem..kui sa ei märganud..."lausus HErmy rahulikult."Mina olin..."ütles vampiir ning sööstis HErmionele kallale.HErmione tõusis õhku ning tõmbas teise vampiiri kõrgele õhku ja siis lasi tal alla kukkuda.Seejärel maandus Hermy uuesti Ginny ja Roni ette."Ära jama minuga..."ütles HErmy.Teine vampiir saatis ainult vihaseid pilke. |
|
| |
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:23 pm | |
| Ginny vaatas kogu jama pealt. Kui Hermy tema ja Roni ette maandus, ohkas tüdruk vaikselt ja jäi naeratades Hermyt vaatama. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:26 pm | |
| "No see oleks käkitegu kui ma lihtsalt oma käe sinu vastu paneksin...5-le olen ma juba nii teinud.Need olid need kes neid jälitasid et sa teaksid...MA arvan et sa ei taha nende moodi lõpetada..."ütles HErmione."Ära tule ähvardama!"vastas teine."Kes ütles et ma ähvardan?Ma pigem hoiatan..."lausus HErmione ning kõndis rahulikult teise vampiiri poole.Seejärel võttis HErmione oma kinda käest, tegi paar liigutust ning teine vampiir oleks nagu mingi nukk olnud.HErmy pani oma käe vastu tema rinda ning vampiir haistus õhku."Kõik korras?"küsis ta ümber pöörates. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:29 pm | |
| "Vist küll, vähemalt minuga,"ütles Ginny, misjärel ta Roni poole vaatas. Hetkeks käisid ta seljast üle külmavärinad. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:30 pm | |
| "Ma saan aru et sa kardad mind...Ma tajun seda..."ütles HErmione ning kõndis mööda seina üles. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:31 pm | |
| "Ma sind isiklikult ei karda. Ma kardan lihtsalt vampiire,"ütles Ginny ja vaatas Hermyle otsa. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 9:32 pm | |
| "No aga mina olen üks nende seast...eks ole"ütles HErmione. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Kolm Okt 10, 2007 8:27 pm | |
| "Nojah, ma tean seda,"ütles Ginny vaikselt ja vaatas seejärel maha. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 3:34 pm | |
| "Noh..."ütles Hermy üles vaadates."Kähku peitu!"ütles Hermione üles sööstes. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 3:39 pm | |
| Ginny hakkas täisti lambist jooksma. Peagi jäi ta seisma. "Kuhu ma siis lähen?,"kobises ta väga vaikslet ja uuris ümbrust. Äkitselt märkas ta üht vanemat sorti maja. Maja uks oli lahti ning Ginny sisenes sinna, kuna hetkel polnud tal kuhugi minna. Nüüd jäi Ginny jälgima, mis juhtuma hakkab. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 3:43 pm | |
| HErmione nägi et seal on üks teine vampiir.Peagi sai ta aru et see oli see sama kes teda hammustas.Hermy läks talle kallale ning kui teine vampiir seda märkas läks ka tema HErmyle kallale.Ta oli Hermione jaoks natukene liiga tugev ning see vampiiri rünnak oli nii tugev et Hermione kukkus uimaselt alla.Vastu seina.Kui ta toibus siis võttis ta mingi rauast toru moodi asja ning lõi selle vampiiri sisse ning see suri.Kuid siis kui see "peavampiir" ära suri tuli üks teine vampiir tema poole.Siis hakkas Hermionel kohutav peavalu ning mõne hetke pärast oli ta jälle normaalne.Kuid siis oli see teine vampiir HErmyni jõudnud ning lükkas ta alla.Hermione kukkus maja katuselt karjatades alla kuid siis haaras ta kinni ühest torust mis ühendas kahte maja.Tüdruk jäi õhku rippuma... |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 3:45 pm | |
| Giny vaatas vaikselt võitlust pealt. Kui ta nägi, et Hermy ripub torul, neelatas Ginny ja jäi lootma, et Hermyga midagi ei juhtuks. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 3:51 pm | |
| Siis tuli uuesti see sama vampiir ning lükkas Hermione käed torult maha.Hermione kiljatas ning ta haaras uuesti ühest järgnevast torust kinni.Kui ta kukkus siis ta käed libisesid torult maha kuid kuid ta edasi hakkas kukkuma hoidis ta jalgadega torust kinni.Tüdruk rippus nüüd pea alaspidi kõrgel õhus.Siis märkas et vampiir lendab tema alt mööda.Hermy ootas seda hetke ning hüppas vampiirile selga.Vampiir hakkas hullemalt vingerdama ja tegi kõik võimaliku et Hermione oma seljast maha saada. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 3:56 pm | |
| Ginny ei suutnud enam võitlust pealt vaadata ning seepärest keeras ta pea maja poole. Tüdruk kuulis küll paari kiljatust, mis lihtsalt kutsusid vaatama, kuid Ginny hoidis ennast lihtsalt kinni, et mitte seda pealt näha. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:00 pm | |
| Siis äkki kukkus ta vampiiri seljast maha ning taganes kui too tema poole tuli.Siis võttis Hermione mingi kaika maast ja virutas sellega talle näkki.Mille tagajärjel vampiir lihtsalt minema läks.Siis kui ta minema läks siis libistas Hermione mööda seina istukile ning jäi tänava alguse poole vaatama. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:04 pm | |
| Nüüd Ginny lihtsalt pidi vaatama, mis väljas toimus. Õnneks ei näinud ta seal peale Hermy midagi. Ginny liikus vaikselt välja ja jäi Hermyt jälgima. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:06 pm | |
| Hermione otsis enda taskust kaasaskantava peegli ning avas selle.Kui ta selle avanud oli märkas et tal on jälle peegelpilt ning tal pole enam kahte kihvataolist hammast suus.Seejärel naeratas ta ning pobises "Ma pole enam vampiir" |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:10 pm | |
| Ginny vaatas ikka veel Hermyt. Tüdruk ohkas vaikselt ja hakkas seejärel vaikselt Hermy poole kõndima. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:12 pm | |
| Hermy pani peegli kinni ning seejärel pani ta pea vastu seina.Sulges silmad ning märkas et tibutama hakkas.Peagi sadas juba padukat. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:13 pm | |
| Ginny jooksis paduka käes Hermy juurde. "On sinuga kõik korras?,"küsis ta vaikselt ja vaatas Hermyt. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:16 pm | |
| "Hermy ehmus kui Ginny oli talt midagi küsinud."Kõik on korras"vastas ta naeratades ning seejärel tõusis ta püsti. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Nelj Okt 11, 2007 4:21 pm | |
| Ginny noogutas vaikselt ja naeratas seejärel. Peagi lõppes vihm ning Ginny jalutas tänavale. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... | |
| |
|
| |
| Võistlustel ja niisama Londonis... | |
|