Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Võistlustel ja niisama Londonis...

Go down 
2 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 3:41 pm

Hermy võttis medaljoni vastu ning äkki helises tema telefon.Hermione võttis vastu ning mingi mees küsis"Kas Hermione Granger kuuleb?"."Jah"vastas HErmy."Siis oled sa homme õhtuks Pop Idolile oodatud"lausus mees."Oota mida!?Kuhu?Pop Idolile!?"küsis HErmione aru sest see oli tulnud talle täieliku üllatusena."Jah..te kuulsite õigesti.Te osalete seal täna annaksime teile laulusõnad"vastas too mees."Kuhu ma tulema pean?"küsis Hermy.Mees andis talle aadressi ning lõpetas kõne.Peale kõnet vajus Hermyl karp lahti.
Tagasi üles Go down
G

G

Postituste arv : 1225
Registration date : 08/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:36 pm

"Mis juhtus?,"küsis Ginny, kui märkas, et Hermyl karp lahti vajus.

OT: Ütle onju, kui sulle see ei meeldi, et ma su lahtist krpi kasutasin XD mulle hakkas see lihtsalt meeldima Wink
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:39 pm

"Eeh...Wäo...Ma ei suuda seda ise ka uskuda aga ma osalen Pop Idolil!"vastas HErmione ning naeratas.

OT:Võid küll kasutada Wink
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:41 pm

"misasja?,"küsis Ginny, misjärel ka tema suuu lahti vajus. "Eivõi olla, sa saad ju telekasse!,"karjus Ginny rõõmsalt.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:45 pm

HErmione noogutas ning säras õnnest nagu säraküünal Very Happy .Seejärel HErmy kallistas Roni ning tormas kohe Ginny poole.Peagi kallistas ta juba ka Ginnyt Very Happy.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:47 pm

Ginny kallistas Hermyt vastu. Tüdrukul oli ikka veel suu lahti ning ta oli megaõnnelik.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:51 pm

"Okei...ma pean nüüd minema...Laulusõnade järele "ütles Hermy ning vaatas Ginnyle otsa.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 7:54 pm

"Ma jään veel siia. Ma kobin mõnesse kaubamajja ja lähen sealt tagasi kooli. Niiet koolis vist näeme. VB näeme isegi juba kaupsis...,"ütles Ginny vaikselt.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 8:05 pm

"Koolis pole telekaid ja sa ei taha otsesaatesse tulla?"küsis Hermy kurvemaks muutudes.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 8:12 pm

"No ma siis tulen,"ütles Ginny naeratades, misjärel ta Hermy juurde jalutas.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 8:16 pm

"Aga äkki tulete siis minuga kaasa"ütles Hermy naeratades.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 8:18 pm

"Mina tulen kindlasti,"ütles Ginny äkiliselt noogutades. Tüdruk muutus taas üliõnnelikuks.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 8:20 pm

"Okei ma pean oma autole järele minema...Ma toon selle ära...Ei ma parem võlun selle siia.Noh ja siis lähme käime seal ära ja siis vaatab mis edasi saab"lausus HErmione ning võlus oma auto nende juurde.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 8:22 pm

Ginny jalutas auto juurde ning peagi sisenes ta sellesse.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:16 pm

HErmione istus autosse ning kinnitas oma turvavöö.Seejärel käivitas ta auto ning hakkas sõitma.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:19 pm

Ginny vaatas vaikselt autost välja. Tüdruk oli õnnelik, sest Hermy võis nüüd kuulsaks saada.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:22 pm

Peagi olid nad selle maja juures kuhu Hermy pidi minema."Noh..ma käin nüüd käbe ära"lausus HErmione ning astus autost välja ja kõndis majja sisse.Ta oli vaevu uksest sisse saanud kui talle andi laulusõnad ja saadeti ta proovi ruumi.Nimelt pidi ta proovi laulu laulma.Varsti oli proov lõppenud ja Hermy tuli kiiresti majast välja.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:24 pm

"Miks sul nii kaua läks?,"küsis Ginny, kui Hermy autosse sisenenud oli.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:25 pm

"Ma pidin proovi ka tegema"vastas HErmy ning käivitas auto ja sõitis koju.Peagi kõndis ta juba enda tuppa ning heitis sinna väisnult pikali.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:27 pm

Kui Ginny Hermy maja juures oli, väljus tüdruk autost ja sisenes majja. Tüdruk jalutas suure toa poole ning istus peagi diivanile.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:30 pm

Järgmine päev

HErmione magas sügavalt kui äkki ta telefon helises.Tüdruk võttis selle uniselt vastu ning ta ei jõudnudki midagi öelda kui äkki mingi naine rääkis"Sa pead kohe tulema stuudiosse peaproovi!"."Aga ma alles magasin..."vastas HErmy uniselt."See ei loe...sa pead kohe tulema"lausus too naine ning pani toru ära.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:33 pm

Peagi ärkas ka Ginny. Tüdruk oli diivani peale magama jäänud. Ginny vaatas veidike aega toas ringi, kuni märkast oli Hermy kodus.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeReede Okt 19, 2007 2:35 pm

Siis tuli HErmy uniselt trepist alla, haaras laualt võtmed ja paberid ning läks endale jalatseid jalga panema.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeEsm Okt 22, 2007 5:59 pm

"Mis juhtus?,"küsis Ginny vaikselt, kui märkas, kuidas Hermy jalanõusid jalga pani.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitimeEsm Okt 22, 2007 6:03 pm

"Ei midagi ma proovi.Mul täna õhtul ju esinemine.Kui tahad viin ma sind kuskile ja kui tahad võid kaasa tulla"vastas HErmione ning pani endale jaki selga.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Võistlustel ja niisama Londonis...
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 14Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Niisama jalutamas..
» Niisama Muru Platsidel..