| Võistlustel ja niisama Londonis... | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:05 pm | |
| "Ma arvan, et ma jän siia. Praegu ma küll kuhugi minna ei taha. Võib-olla pärast mind siin pole, kuna ma võin poodi minna,"ütles Ginny naeratades, misjärel ta pea tagasi teleka poole keeras. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:10 pm | |
| "Noh eks sa ise tead...Noh ja ma nüüd lähen.Baihh!"ütles HErmy ning väljus majast.Seejärel sõitis ta stuudio poole. |
|
| |
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:13 pm | |
| "T¹au,"ütles Ginny veel enne, kui Hermy majast väljus. Ginny jalutas 'oma toani' ning sulges selle ukse. Mõne minuti pärast väljus ta sealt mustade teksade ja punase pusaga. Tüdruk jalutas alla korrusele, seejärel koridori ning pani jalga oma ketsid. Peagi väljus ta majast. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:18 pm | |
| Peagi oli Hermy stuudios ning nad tegid peaproovi.varsti oli Kell pool üheksa õhtul ning hakkas vaikselt saate aeg kätte jõudma.Alguses pidid nad laulma ühislaulu ning peale seda pidi tulema HErmione kord laulma hakata. |
|
| |
G
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:31 pm | |
| Peagi sai ühislaul läbi ning Hermione oli pistut närvis.Peagi kutsuti ta lavale.Tüdrukul oli kõik võimalikud riided roosad ning peagi tuli ka sinna hulk tantsijaid ning üks mees.Peagi hakkas laul pihta ning ta laulis Barbie girl'i ning iga koha pealt kus oli You can brush my hair, undress me everywhere võeti tal üks riietus ese vähemaks.Alguses oli tal seljas suur roosa mantel.Lava tegevus oli väga aktiivne ning Hermy elas oma uude rolli sisse.Järgmisena võesti tal seljast jakk siis pikkade varukatega pluus kuni talle jäi selga roosa topp ja miniseelik ja roosad ketsid.Too mees kes oli ka mikrofoniga see laulis selle mehe osa ning Hermy läks kõrgemale lavale ning tuli sealt saltot tehes alla ning laulis:I´m a barbie girl, in a barbie world.Life in plastic, it´s fantastic.You can brush my hair, undress me everywhere.Imagination, life is your creation".Peagi oli laul läbi ning Hermy läks kergelt hüpeldes lavalt ära. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:34 pm | |
| Ginny vaatas telekast, kuidas Hermy laulist. Kui Hermy etteaste läbi sai, plaksutas Ginny toas õrnalt käsi, samal ajal naeratades. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:37 pm | |
| Hermione oli pabinas sest ta ei teadndud kas ta pääseb edasi või mitte sest teised võistlejad olid ka suht head. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:39 pm | |
| Ginny vaatas telekat ja lootis, et Hermy saab siiski edasi. Peagi hakati edasipääsejate nimesid ette lugema. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:43 pm | |
| "Ja kõige rohkem hääli sai....Miss Granger"lausus valjult saatejuht.Kui Hermy seda kuulis oli ta nii üllatunud.Peagi kutsuti teda uuesti lavale."iga võistelja pidi ühe laulu veel õppima selgeks ning nüüd nad esitavad seda.Aga seda teevad ainult edasi pääsenud"lausus saatejuht ning andis HErmionele mirofoni.Peagi algas laul ning HErmy pani kiiresti mikrofoni mikrofonihoidjasse ning alustas laulu.Nimelt laulis ta laulu nimega Hot. |
|
| |
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:45 pm | |
| Äkki astus sisse Ron ning nägi et Ginny vaatab telekat."Tsau"lausus Ron ning võttis jalatseid jalast. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:48 pm | |
| Peagi sai laul läbi ning publik ja kohtunikud tahtsid et HErmy veel kord laulaks.Äkki mõtles HErmy et ma mängib ise kitarri ja laulab sama aeglselt.Seejärel läks ta kitarri võtma kitarristilt.Siis tuli ta tagasi ning hakkas uuesti seda sama laulu laulma. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:49 pm | |
| "Kobi ruttu siia, kui sa tahad näha, kuidas Hermy laulab,"ütles Ginny, samal ajal telekat vaadates. | |
|
| |
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:50 pm | |
| "Oota mida!?"ütles Ron ning kõndis diivani poole. | |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:52 pm | |
| "hermy noh... Hermy sai telekasse. Noh, ta saab kuulsaks,"ütles Ginny, täpsemalt täpsustamatta. Seejärel jälgis ta hetkeks Roni ning seejärel telekat. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:55 pm | |
| Peagi laulis ta ära ning ütles "Kas ma pean veel midagi laulma või on see kõik"."Sa laulad hästi laula meile veel üks laul ning see võiks olla Phantom of the Opera "lausus üks kohtunikest."Aga ma ei tea õieti sõnugi..."lausus HErmy ning juba algas muusika ja ta pidi laulma hakkama. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 6:56 pm | |
| Ginnyl pidi su lahti vajuma. Ülajöäänud võistlejad pidid laulma selles voorus vaid ühe laulu, kuid Hermy laulu. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:00 pm | |
| Äkki tuli kõrge noodi koht ning ta pidi eriti kaua seda hoidma.Ta hääl läks nii kõrgeks et kohtunike laual olev veekann purunes ning terve laud oli vett täis.Peagi sai see koht läbi ning siis lõppes ka laul.Hermy jäi kergelt hingeldades vaatama mis edasi saab. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:01 pm | |
| "Tubli Hermy, tubli,"karjus Ginny rõõmsalt üle maja, samal ajal plaksutades. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:04 pm | |
| "Kas ma pean veel midagi laulma või ei"küsis Hermy lootes et rohkem ta ei pea."Laula veel mõni laul näiteks Lady Marmalade"lausus teine kohtunik."Aga...äkki tahavad teised ka laulda ja...ja...ma ei saa seda laulu niikuinii üksi laulda"lausus HErmione ning vaikselt tüdines ta sellest laulmisest ära."No aga proovi"lausus kohtunik.HErmy noogutas ning alustas laulmist. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:06 pm | |
| "Kuulge, see on juba inimese piinamine,"ütles Ginny, käed puusadesse pannes. "Nüüd ma lähen küll õiendan nendega natuke,"ütles Ginny, samal ajal endale ketse jalga toppides. | |
|
| |
Ron Weasley
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:08 pm | |
| "Oota nüüd kuidas sa lähed niisama lihtsalt"lausus Ron. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:10 pm | |
| Äkki lõpetas HErmy natukene enne lõppu laulu ära ning lausus "Ma ei jaksa enam.Mul on juba hääl ära, pea käib ringi ning teised tahavad ka juba laulda".Seejärel lihtsalt kõndis ta lavalt ära. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:10 pm | |
| "maeitea,"ütles Ginny õlgu kehitades. peagi muutus Ginny ülbeks. "Aga ma lähen,"ütles ta vihaselti Kui tüdruk märkas, et >Hermy lõpetas laulmise, võttis tüdruk jalast enda ketsid ning jalutas tagasi diivanile istuma. "Seekord jääb as nii, aga järgminekord nad saavad,"ütles Ginny vihaselt, kuid samas lõbusalt.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Esm Okt 22, 2007 7:16 pm | |
| Hermy oli vaevu lava taha jõudnud kui terve kari inimesi tahtis autogrammi.Hermy andis paarile ära ning hakkas riietusruumi poole minema kuid rahvamass hakkas teda tagaajama.Keset ühe laulu tuli saatejuht ning lausus "Uskumatu mis toimub.Kohe näitame mis on lavataga".Ning järgmisel hetkel nö.näidati kuidas hullunud rahvas HErmionele järele jookseb. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... | |
| |
|
| |
| Võistlustel ja niisama Londonis... | |
|