| Võistlustel ja niisama Londonis... | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 2:04 pm | |
| "HErmione anna andeks.MA tõesti ei tahtnud"ütles ta isa.HErmy ainult silmitses oma isa ning puhkes nutma."Sa..sa..solvasid mind ja sinu pärast oleksin ma uppunud..."ütles HErmy läbi nutu ning pööras isale selja.Seejärel kallistas ta ROni ning lasi pisaratel voolata. |
|
| |
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 2:06 pm | |
| Ginny avas taas ukse ning hakkas Hermyt ja ta isa otsima. Peagi leidis ta nii Hermy, Roni kui ka Hermy isa. Tüdruk vaatas vaikselt juhtunut pealt. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 2:11 pm | |
| HErmy sulges korra silmad ning siis jooksis ta trepist üles pööningule.Kui ta üles jõudis vaatas ta seal ringi.Pööningul oli palju tema mänguasju ja palju muud.HErmy leidis pööninguakna juurest kiiktooli.HErmy istus selle peale ning võlus sinna maki.Sealt tuli LDN ning HErmione jäi seda kiikudes kuulama. Samal ajal all. "Arvatavasti läks ta pööningule.Kunagi ammu oli ta seal tunde"ütles HErmy isa ning kõndis sisebasseini juurest minema. |
|
| |
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 2:14 pm | |
| Ginny Hermyle järgi ei läinud. Tüdruk ohkas vaikselt ja lonkis seejärel tagasi teisele korrusele. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 3:55 pm | |
| HErmy võlus end kuivaks ning läks ühe vana kapi juurde.Tüdruk avas selle ning seal oli palju vanu riideid.HErmione obras neis natukene ning leidis ühe naljaka kübara.TA võttis selle kapist välja ja pühkis tolmust puhtaks.Seejärel pani ta selle endale korra pähe ning vaatas end peeglist.Kui HErmy ennast nägi hakkas ta naerma.Siis pani ta selle tagasi ning läks teisi asju vaatama. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 3:58 pm | |
| Peagi hakkas Ginnyl igav ning ta otsustas vaatama minna, mida Hermy pööningul teeb. Tüdruk jalutas hirvaikselt pööningule, istus pööningul olevale toolile ja jäi kapi tagant piiluma, mida Hermy teeb. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:00 pm | |
| HErmy otsustas natukene pööningul koristada ning tegi kõik nii korda et seal elaks nagu keegi.Pööning nägi välja nagu mingi teine tüba.Äkki märkas HErmy Ginnyt ning ehmus."Eee...kui kaua sa siin juba olnud oled?"küsis HErmy kiiktooli istudes. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:02 pm | |
| "Mitte eriti kaua,"ütles Ginny ja naeratas õrnalt. Seejärel hakkas tüdruk pööningul ringi vaatama. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:04 pm | |
| "Okei..."ütles HErmy ning pani uuesti muusika ja hakkas riilulilt tolmu pühkima."Kuidas magasid?"küsis HErmione Ginnylt. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:07 pm | |
| "Hästi... Ja sa ise?,"küsis Ginny. Tüdruk tõusis toolilt püsti ja jaluatas ühe pildini, mida ta uurima jäi. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:09 pm | |
| "Ma ei tea...Ma ei mäleta üldse mitte midagi mis öösel ja nii juhtus..."ütles HErmy vaikselt |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:11 pm | |
| "Mis juhtus?,"küsis Ginny, hetkeks pead Hermy poole pöörates. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:26 pm | |
| "Ma ei mäleta aga ma arvan mis juhtus..."ütles HErmy Ginny poole vaadates. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:28 pm | |
| "Olgu, ma ei taha teada, mis juhtus...,"ütles Ginny, sest ta aimas juba, mis neil seal juhtuda võis. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:29 pm | |
| "Ja nagu ma tahaksin sellest rääkida?Vaevalt küll"vastas HErmy ning koristas edasi. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:36 pm | |
| Ginny kehitas õlgu ja jalutas natukene pööningul ringi. "Ma lähen alla tagasi,"ütles Ginny ja jalutas seejärel trepi poole. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:40 pm | |
| "Okei...ma tulen ka.Ma poodi autoga..."Ütles HErmy ning hakkas trepist alla minema.Seejärel läks ta enda tuppa, vahetas riided ning läks välisuksest välja.PEagi oli HErmione auto juures ning ta istus autosse.Õues oli suht pime....Tüdruk käivitas auto ning sõitis minema.Poolel teel tahtis ta küsida mida teised tahavad poest.HErmy otsis oma telefoni ning HElistas Ronile.Ta lasi natukene kutsuda kuid keegi ei võtnud vastu.HErmy kehitas korra õlgu ning n'gi et tee ääres on üks hääletaja.Tüdruk võttis hääletaja peale ning sõitis edasi.Äkki kostis möirge ning HErmy karjatas ning sõitis vastu puud. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:45 pm | |
| Ginny jalutas alla ja läks telekat vaatama. Vahepel oli möödunud par tundi, kuid Hermy polnud ikka tulnud. Tüdruk hetkel midagi tegema ei hakanud, kuna ta arvas, et Hermy läks kuhugi kaugemale poodi. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:48 pm | |
| Kui HErmy vastu puud sõitis siis vampiir oli kõik helid salvestanud."hääletaja"võttis HErmione telefoni ning helistas esimesele numrile mis tal oli.Seejärel pani ta automakki sisse lindistuse ning kui vastu võeti pani ta selle käima. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:51 pm | |
| Ginny kuulis, et team telefon helises ning tüdruk võttis telefoni vastu. Sealt oli kuulda päris palju möirgeid ja karjumisti. "Ron...,"karjus Ginny ja kuulas Hermy kõne hirmuga edasi. | |
|
| |
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 4:54 pm | |
| "Mis on?"küsis Ron trepist alla tulles. | |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 5:02 pm | |
| "Tule kuula korra seda,"ütles Ginny ja ulatas telefoni Ronile, ise jubedalt värisedes. | |
|
| |
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 5:05 pm | |
| Ron võttis telefoni enda kätte ja jäi seda kuula.Poiss kortsutas kulmu ja lausus "See on lindistatud...Keegi peab tema juures olema või oli...See algab koguaeg otsast pihta..."Kuid siiski tegi see poissi murelikuks.... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 5:07 pm | |
| HErmy tuli teadvusele ning vaatas enda ümber ringi.Äkki märkas et keegi istub tema kõrval ning see oli vampiir.Hermione hakkas täiest kõrist kiljuma."Hoia eemale!"ütles ta ning tahtis oma turvavööd lahti saada.Kuid see oli kinni kiilunud. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... Teis Okt 09, 2007 5:09 pm | |
| "Seda ma kuulsin jah,"ütles Ginny ja vaatas Roni. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis... | |
| |
|
| |
| Võistlustel ja niisama Londonis... | |
|