Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Võistlustel ja niisama Londonis...

Go down 
2 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next
AutorTeade
Ron Weasley

Ron Weasley

Postituste arv : 375
Registration date : 22/08/2007

Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 4:59 pm

"JA kus siis mina magaksin?"küsis Ron.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:00 pm

"Minu juures loomulikult"vastas Hermione talle naeratades.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:02 pm

"Okei..."vastas Ron ning jõi oma pudeli tühjaks.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:04 pm

"MA lähen magama"ütles HErmy ning läks trepist üles.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:07 pm

"Oota ma tulen ka"ütles Ron ning läks ka trepist üles.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:12 pm

PEagi oli HErmy enda toas ning ootas Roni ka ära.Kui poiss üles tema toas ukseni jõudis suudles HErmione teda.Seejärel võttis HErmy ta käest kinni ja tiris ta tuppa ning siis pani ta ukse kinni.Kohe kui uks sai kinni pandud suudles HErmione teda veel korra ning vaatas Ronile otsa.Tüdruk vaatas poisile kavalalt otsa ning hakkas tema pluusi nööpe lahti tegema.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:13 pm

"HErmy..."lausus Ron vaikselt ning suudles teda.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:25 pm

HErmy võttis Ronilt ta pluusi seljast ning viskas selle kusagile suvalisse kohta.Seejärel võttis ta ka endalt oma pluusi seljast ning suudles Roni."Ron..."pobises HErmy hästi vaikselt ning hakkas iseenesest voodi poole liikuma.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:29 pm

Ron suudles HErmionet vastu ning liikus ka voodi poole.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:31 pm

HErmy istus voodile ning laskus pikali."Kas me tõesti..noh..saad aru küll...?"küsis HErmy vaikselt.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:32 pm

"Eeem...Ma ei tea..."vastas Ron ning heitis tema kõrvale pikali.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:34 pm

"Aga teeme siis nii et ma natukene magan ja siis mõtleme..."ütles HErmy ning tõusis püsti ja võttis seeliku seljast.Seejärel läks ta teki alla.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeEsm Okt 08, 2007 5:35 pm

"Okei..ma magan siis ka natukene"ütles Ron ning võttis teksad jalast ja heitsis ka teki alla pikali.
Tagasi üles Go down
G

G

Postituste arv : 1225
Registration date : 08/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 10:56 am

Peagi sulges Ginny teleka. Tüdruk kopedas sammuti teisele korrusele ja avas esimese ettejuhtuva toa. Tuba oli jube suur ja kuna seal oli voodi, siis otsustas Ginny sinna magama jääda. Tüdruk võttis seljast oma teksad ja pluusi ning läks teki alla.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:36 pm

HErmy ärkas kest ööd järsku üles.Tüdruk vaatas toas ringi ning läks vannituppa ja pani ööriided selga.KUi HErmione tagasi voodisse hakkas minema nägi ta maas enda ja ROni riided."Misasja..."ütles HErmy vaikselt.Seejärel läks ta Roni juurde ja raputas teda kergelt ning jäi ootama kuni too ärkab.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:39 pm

Ron ärkas raputamise peale üles."Mis on?Mu pea valitab kohutavalt..."ütles ta.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:41 pm

"Kas me tegime seda...saad aru küll...?"küsis HErmy ning vaatas poisile otsa.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:43 pm

"Oota mida?!Mis sa tahad väita et me..tegime seda...?"küsis Ron ehmunult.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:44 pm

"Ma ei tea muidu ma sinu käest ju ei küsiks ...igatahes me riided on siin laiali ja kui mina vähemalt ärkasin ei olnud mul just palju riideid seljas..."vastas HErmy.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:46 pm

"Fain...oled sa kindel selles või?Sest ma ei mäleta mitte midagi..."ütles Ron.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:51 pm

"Ei ole..."vastas HErmy ning järsku keegi tegi ukse lahti.Nimelt oli see ta isa.Ta isa lihtsalt vaatas talle suurte silmadega otsa."HErmy mida sa teinud oled?"küsis ta isa järsku tema poole kõndides."Eeem...mitte midagi"vastas HErmy.Äkki võttis ta isa ta käest kinni ja tiris ta uksest välja."Sa teed mulle haiget"ütles HErmy oma kätt püüdes lahti saada."Kannatad ära.Sa seletad mulle mis öösel siin toimus.JA mul on sulle üks teine jutt veel"ütles ta isa."Aga..."lausus HErmione."Ei mingeid agasid Jane.."ütles ta isa kohe."Palun ära kutsu mind JAneks..Mulle ei meeldi see nimi"ültes HErmy ning sai oma käe oma isa haardest lahti.Seejärel ütles ta Ronile "Ole siin..palun".
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:53 pm

Ron ainult noogutas mureliku näo ilmega.
Tagasi üles Go down
G

G

Postituste arv : 1225
Registration date : 08/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:55 pm

Peagi ärkas ka Ginny. Tüdruk pani selga oma pluusi ja püksid ning avas seejärel ukse. Märgates seal Hermyt ja tema isa, sulges Ginny kiiruga ukse.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 1:59 pm

HErmy ja ta isa läksid sisebasseini juurde rääkima."Mida sa öösel tegid?"küsis ta isa HErmylt."Mitte midagi ma ju ütlesin"vastas ta."Sa valetad mulle praegu"ütles ta isa vihaseks saades."Ei valeta ausõna"vastas HErmy lootes et ta isa saab sellest aru et ta tõesti midagi ei teinud."Kui ma tuppa astusin seisid sa seal nagu mingi hoor või mingi selline"ütles ta isa juba päris vihaselt."MA ei ole hoor"karjus ta isale vastu sest see oli teda tõsiselt solvanud."Ära hakka mulle vastu"vastas HErmy isa vihaselt."Hakkan küll..."ütles HErmy ning pisar voolas tema põselt alla.HErmione isa oli juba päris vihane ning lõi Hermyt vastu nägu, õnneks mitte tugevasti.Piisavalt tugevasti et HErmy basseini kukkus.Tüdruk ahmis ¹okis olles vett kopsudesse.HErmy isa vaatas ehmunult kui ta tütar oli vette kukkunud."HErmione..oh ei..."ütles ta isa.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitimeTeis Okt 09, 2007 2:02 pm

Ron ei suutnud niisama HErmione toas passida ning järgnes talle ja ta isale.Ron vaatas nurga tagant kuidas tema ja ta isa vaidlevad.Järsku kukkus HErmy vette.Poiss jooksis nurga tagant välja ning hüppas vette.Ron tõi tüdruku kaldale aga tüdruk oli liiga palju vett kopsudesse ahminud.Ron patsutas õrnalt HErmy põske ning siis avas HErmione silmas ja köhis vee välja.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Võistlustel ja niisama Londonis...   Võistlustel ja niisama Londonis... - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Võistlustel ja niisama Londonis...
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 14Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Niisama jalutamas..
» Niisama Muru Platsidel..