Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Õhtul hiljem nukumajas.

Go down 
4 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 7:57 pm

"Ma ei jamagi ju.Kui see on läbi ja ta on niiöelda sulanud siisma ütlen talle et ta oli hea katsejänes ja muud ei midagi" vastas HErmione ning vaatas neile otsa.
Tagasi üles Go down
G

G

Postituste arv : 1225
Registration date : 08/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 7:59 pm

"Olgu, see on nüüd sinu otsutada. Mina olen nõus. Aga kui ta sinuga ei sula, siis minuga ei juhtu mitte midagi,"ütles Ginny naeratades.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:01 pm

"Minuga ta ei peagi.Me oleme ju kõigest sõbrad.Meil pole ega pole olnud ja ei tule ka tundeid üksteise vastu.Niiet ma lihtsalt vaatan mis toimub.Ainult üks aga on"ütles ta ning tegi mureliku näo.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:03 pm

"Okei, katsetada ju võib,"ütles Ginny ning vaatas Roni poole.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

Postituste arv : 375
Registration date : 22/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:04 pm

"Jah aga mis aga?2küsis Ron Hermionelt ning istus voodile.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:05 pm

"Ma ei tea kas ma julgen"ütles Hermione ning ta tundis kuidas palavik uuesti tõuseb.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:07 pm

"Okei, siis jääb ära. Teen kõike üksi, kui tuleb välja, tuleb, kui mitte, siis on kõik minu süü,"ütles Ginny naeratades.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:08 pm

"Sa tuled toime ja ma teen selle ära"ütles ta rahulikult ning võlus kohale kraadiklaasi.Peale paari minutit vaatas ta seda ning tal oli jälle 40 kraadi palavik.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:10 pm

"On sinuga kõik korras?"küsis Ron HErmionelt kõndis tema juurde ning võttis kraadiklaasi enda kätte."Sa ei öelnud et sa haige oled.Sa pead kohe pikali heitma"ütles ta ning vaatas HErmione poole.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:11 pm

"Jah, ainult pea käib natukene ringi"vastas ta ning vaatas Ronile otsa.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:12 pm

Ginny jooksis alla ja varsti oli ta tagasi kruusiga, milles oli sees kokku segatud tee moodi asi. "Joo see ära, see peaks palaviku alla viima. Ema tegi seda alati, kui mul kõrge palavik oli,"ütles Ginny ning ulatas Hermyle tassi.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:14 pm

"Tänan" vastas Hermione võttis kruusi ning istus voodile ja hakkas tee moodi asja jooma.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:14 pm

"Ma jään ööseks siia sinu juurde"ütles Ron ning võlus tuppa ühe voodi juurde.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:17 pm

"Ja mina lähen alla korrusele diivanile,"ütles Ginny naeratades ning hakkas seejärel uksest väljuma. "Head-ööd,"ütles ta üle ukse ja jalutas siis alla ning üritas diivanile magama jääda.

Viimati muutis seda (Nelj Sept 13, 2007 8:38 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:23 pm

"Minu poolest oleks ta võinud siia jääda"ütles Ron ning vaatas HErmionet.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:25 pm

"Minu poolest ka aga kas sa saaksid selja keerata?Ma paneksin ööriided selga"ütles Hermione ning jäi Roni vastust ootama.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:26 pm

"Hea küll" vastas ta ning keeras selja et HErmione saaks riietuda.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:27 pm

"Katsu sa ainult piiluda!Muidu ma ei tea mida ma teen!"ütles ta ning pani kiiresti ööriided selga.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:29 pm

"Jajaa.Nüüd võin ümber püürata?"küsis Ron ning ringutas end natukene.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:29 pm

"Jah nüüd võid" vastas ta ning vaatas Roni poole.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:33 pm

"Okei.Ma täna magan eraldi voodis, et sa saaksid korralikult välja puhata.JA pealegi jääksin siis mina haigeks" lausus Ron ning naeratas HErmionele.Seejärel lülitas ta maki kinni."Kuule mis sa arvad kas Ginny juba magab seal all?"küsis Ron ning vaatas Hermyt.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:35 pm

"Ei tea.Lähme vaatame.Ma saan talle siis sooja teki ja padja ka viia" vastas Hermione ning võttis teki ja padja.Seejärel avas ta ukse ning läks alla.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:37 pm

Ron järgnes tüdrukule.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:39 pm

Peagi oli Hermy Ginny juures ning ütles"Näed ma tõin sulle teki ja padja et sul külm ei oleks.Kuigi oleksid sa võinud ka meie juures üleval magama.Sa poleks meid seganud"
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitimeNelj Sept 13, 2007 8:39 pm

Ron ainult naeratas õele ning seejärel vaatas ta toas ringi.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Õhtul hiljem nukumajas.
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 9Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Nukumajas.
» ..::Nukumajas::..