Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Õhtul hiljem nukumajas.

Go down 
4 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorTeade
G

G

Postituste arv : 1225
Registration date : 08/08/2007

Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:05 pm

"Mida sa valetad. Mina näen isegi siit, et tuli põleb,"ütles Ginny ja naeratas.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

Postituste arv : 375
Registration date : 22/08/2007

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:08 pm

"Ma ei valeta.Mul olid silmad veel unised"ütles Ron tõsiselt.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:09 pm

Peagi tuli HErmione vannitoast välja."Kas ma ei öelnud sulle midagi,Ginny?JA sina Ron.KAs sa koputada ei oska või?"ütles Hermione vihaselt ning ta juuksed olid veel märjad.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:11 pm

"No vabandust! Ma tõesti ei kuulnud, et ta sinna poole läheb,"ütles Ginny ja vaatas Hermione poole.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:12 pm

"Oskan aga ma ei näinud et seal tuli põleb"ütles Ron ning vaatas HErmyle otsa.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:13 pm

"Sul on siis silmadega midagi viga. Äkki on sulle prille vaja?,"küsis Ginny ning naeratas Ronile.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:13 pm

"Te olete ikka...."ütles HErmy ning hakkas naerma.
Tagasi üles Go down
Ron Weasley

Ron Weasley

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:15 pm

Ron naeratas ning vaatas Ginnyle otsa.

OT:Ma pean nüüd minema Very Happy
Tagasi üles Go down
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

Postituste arv : 133
Registration date : 12/09/2007

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:16 pm

Sarah oigas vaiskelt ning ajas end püsti. Ta kõndis akna juurde ning vaatas sealt välja.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:16 pm

Ginny kehitas õlgu. Seejärel vaatas ta naervat Hermyt, kuid miskipärast tema naerma ei hakanud.
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

Postituste arv : 1558

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:29 pm

Harry ärkas ning haigutas siis. Ta vaatas Sarahi poole ning siis naeratas endamisi ja läks akna juurde ning tõmbas ruloo eest ,et tüdryk ärkaks. "Hommikust" ütles ta naerdes.
Tagasi üles Go down
http://www.sigatyygas201.forum.co.ee
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 2:45 pm

Sarah vaatas naeratades Harryle otsa ning suundus tema juurde. "Hommikust unimüts. Kas ma laiutasin väga hullusti ?" küsis tütarlaps naeratades ning istus noormehe voodiäärele.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:41 pm

"Mul on selline tunne et Tont ärkas"teadvustas Hermy Ginnyle ja Ronile.
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:42 pm

"Ei.Üldse mitte" ütles poiss ning naeratas tüdrukule. "Tule nüüd alla. Ma tegin Kohvi" ning läks ise trepist alla.
Tagasi üles Go down
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:44 pm

Sarah kergitas õrnalt kulme ning kõndis alla kööki. Enda juukseid veidike siludes vaatas ta ringi ning vajus köögilaua äärde istuma. Vaikselt ohkas tütarlaps ning vaatas aknast välja.

OT: Raamatu ja filmi Ron, Hermione ja Ginny ei sõimanud teisi , sest nad olid gryffid .. ning eriti ei sõimanud nad enda majakaaslasi .. mõelge veidike peaga !
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:46 pm

"Mis on?Millest mõtled?" küsis poiss ning vaatas tüdruku poole.
Tagasi üles Go down
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:48 pm

Sarah ohkas vaikselt ning lausus: "Ma vist ei meeldi eriti su sõpradele." Ta oli selle pärast veidike nukker, kuid kui nad ei tahtnud Sarahiga hästi läbi saada, oli see ju nende enda mure.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:50 pm

HErmione vaatas neid korra ning pööras pilgu mujale.

OT:Esiteks on see foorum Smile ja teiseks ma ei saa midagi teha kui ei salli.
Tagasi üles Go down
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:56 pm

OT: Võta teatavaks , et see foorum on HP järgi tehtud .
Ei maksa siia ronida või siis uuri ennem neid foorumeid , kui kasutaja teed Wink
Pealegi ei saa mu tegelane teile mitte meeldida ega ka meeldida , sest te ei tunnegi teda!
Tagasi üles Go down
Harry Potter

Harry Potter

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:57 pm

"Njah" ütles poiss ning vaikis siis.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 5:58 pm

OT:Ma ei saa mitte midagi teha kui ma ei salli.Tundeid ei saa sundida nii et sorri.Ja ma tean et see on HP järgi tehtud.
Tagasi üles Go down
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 6:01 pm

Sarah vaatas korraks Hermione poole ning irvitas siis. "anna mulle andks minu järgmise käitumise pärast," lausus tüdruk vaiskelt ja lõbusalt Harryle ning suudles siis Harryt Hermione kiusamiseks. Sarah pidi tunnistama, et suudlus meeldis talle.

OT: Olgu siis nii , aga äralase teistel end mõjutada Wink
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 6:08 pm

"Kas ma peaksin armukade olema?Mulle ei meeldi HArry üldse.Sa ei pea minu ees vabandama ega ma Harry omanik pole"ütles ta ükskõikselt ning vaatas Harry poole.
Tagasi üles Go down
G

G

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 6:09 pm

OT: tegelikult oleks pidanud see suudlus minu kiusamiseks olema xD aga jah, suva...
Tagasi üles Go down
Sarah Joselle Grengan

Sarah Joselle Grengan

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitimeReede Sept 14, 2007 6:10 pm

OT: heh .. Ginny, sina olid teise lkorrusel.Hermione on see , kellel midagi Sarahi vastu on (6)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas.   Õhtul hiljem nukumajas. - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Õhtul hiljem nukumajas.
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 9Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Nukumajas.
» ..::Nukumajas::..