| Õhtul hiljem nukumajas. | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Nelj Sept 13, 2007 8:40 pm | |
| "Aitäh,"ütles Ginny ja võttis padja ja teki vastu. "Aga ma arvan, et mulle sobib siin paremini magada,"ütles Ginny ning naeratas. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Nelj Sept 13, 2007 8:42 pm | |
| "Me ei tee seal üleval midagi .Ainult magame ja ma arvan et HArryga sa hommikul ka kohtuda ei tahaks" ütles ta ning vaatas Ginnyle otsa. |
|
| |
G
Postituste arv : 1225 Age : 31 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 08/08/2007
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Nelj Sept 13, 2007 8:44 pm | |
| "No okei,"ütles Ginny ning ajas end püsti tagasi. Seejärel koperdas ta paari kolksuga üles ning jalutas toani, kus ta magama pidi. Seejärel võlus ta omale voodi, võttis seljast oma pusa ja püksid misjärel ta voodisse läks. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Nelj Sept 13, 2007 8:47 pm | |
| HErmione naeratas rahulolevalt ning võttis Roni käest kinni ja tiris ta ka magama.Peagi olid nad kõik voodites. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 7:25 am | |
| "Head-ööd,"ütles tüdruk ning sulges silmad. Tüdruk ei saanud eriti hästi magama jääda, sest alati nägi ta unes Harryt ja plikat, kes temaga koos magas. | |
|
| |
Sarah Joselle Grengan
Postituste arv : 133 Age : 32 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 12/09/2007
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 7:28 am | |
| Sarah ohkas vaikselt, sest mõistis, et Harry ei kavatse talle vastata. Siin on vist päris palju rahvast, mõtles Sarah endamisi ning keeras Harryle selja. Kuid tüdruk polnud väsinud. Kaugel sellest. Ta polnud harjunud nii vara magama minema. Siiski ei liikunud tüdruk paigalt, vaid jäi jõllitama seina. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:15 pm | |
| Tuli hommik ning Hermione ärkas esimesena üles.Siis võttis ta oma ipodi ning pani seal endale muusika.Sealt tuli Gimme more aga peale seda tuli Yesterday.Siis tõusis ta voodist püsti ning läks end riidesse panema.Tüdruk valis välja musta miniseeliku ja musta pluusi.Viimasel ajal meeldis talle tumedaid riideid kanda.Kui ta oli riides siis pani ta endale kaela Roni kingitud kaelakee ning jäi seda peegli ees imetlema. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:19 pm | |
| Varsti ärkas üles ka Ginny. Tüdruk toppis selga helesinise kleidi ja mustad kitsad teksapüksid. "Hommikust,"ütles ta veel uniselt, kuid kuna Hermyl olid kõrvaklapid peas, ei kuulnud ta arvatavasti Ginnyt. Seejärel jooksis tüdruk alla, et midagi süüa võtta. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:22 pm | |
| Hermione kuulis teda ning vahetas seejärel laulu.Järgmisena tuli Shaggy-Sexy lady.Tüdruk kõndis paratamatult selle rütmi järgi alla."Hommikust.MA kuulsin sind küll ennem aga ma ei tea miks ma ei vastanud"ütles HErmione ning võttis klapid kõrvast.Seejärel ühendas ta ipodi alla oleva makiga et ka Ginny muusikat kuuleks. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:28 pm | |
| Ginny naeratas Hermyle ja hakkas seejärel võileibu tegema. Kui need valmis olid, istus tüdruk diivanile ja hakkas oma võileibu sööma. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:36 pm | |
| Hermione tegi endale teed ja paar röstsaia.Siis läks ta külmakapi kallale ning võttis sealt õunamahla."Kuidas magasid?"küsis HErmione endale süüa tehes. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:38 pm | |
| "Normaalselt, aga halvemini, kui tavaliselt,"ütles Ginny ning lõpetas oma võileibade söömise. "Ja sa ise?,"küsis ta peagi. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:42 pm | |
| "Magasin nagu karu"ütles Hermione ning naeratas."Kuule ma käin du¹i alt läbi eks" lausus ta peagi ning kõndis vannituppa. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:44 pm | |
| Ginny noogutas ja viis oma taldriku kööki. Peale seda istus ta tagasi diivanile. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:45 pm | |
| "See et siin pole ukse lukku.Äkki saaksid sa öelda neile kes tahavad vannituppa et ma olen seal!" hüüdis HErmione vannitoast ning hakkas lahti riietuma. |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:49 pm | |
| "Jah,"karjus Ginny Hermyle ning jalutas akna poole. Väljas oli väga tuuline ilm, nagu eile õhtulgi. Vahepeal tuli isegi päike välja, kuid see kadus taas mõne hetkega. Seejärel jalutas Ginny taas diivani poole ja jäi muusikat kuulama. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:52 pm | |
| "Ütle siis kindlasti!"karjus HErmione ning hakkas pesema. |
|
| |
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:55 pm | |
| Ron tuli uniselt trepist all aning suundus vannituppa et hambaid pesta.Kui ta ukse avas tuli sealt kiljumine. | |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:56 pm | |
| "Ups,"sosistas Ginny, kui nägi, et Ron oli vannitoa ukse juures. Midagi ta peale naermise ei teinud. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:56 pm | |
| HErmione kiljus täiest kõrist sest Ron oli astnud vannituppa kus ta parasjagu end pesi."Kao välja!!KOhe!Sa koputada ei oska! või?!" karjus HErmione ning üritas end saunalinaga end varjata. |
|
| |
Ron Weasley
Postituste arv : 375 Location : Gryffindor 5.Klass Registration date : 22/08/2007
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:57 pm | |
| "Kust ma pidin teadma et siin oled ja ma juba lähen välja"ütles Ron ning sulges kiiresti ukse. | |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 1:58 pm | |
| Ginny pidi naerukrampide kätte ära surema, kuigi tema oli selles süüdi. | |
|
| |
Ron Weasley
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 2:00 pm | |
| "Mida sa veel naerad.Ma eeldan et sa pidid ust valvama"ütles Ron ning kõndis Ginny juurde. | |
|
| |
G
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 2:02 pm | |
| "Kust mina pidin sind nägema, järgmine kord võiks tere hommikust öelda. Ja sa näed ju, et vannitoas tuli põleb,"ütles Ginny ja üritas teha tõsise näo pähe, mis tal eriti hästi ei õnnetunud. | |
|
| |
Ron Weasley
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. Reede Sept 14, 2007 2:04 pm | |
| "Seal polnud näha kas tuli põles või mitte"ütles Ron tõsiselt. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Õhtul hiljem nukumajas. | |
| |
|
| |
| Õhtul hiljem nukumajas. | |
|